Het Team

MIREILLE DAMMER

Onderzoeksmedewerker laboratorium
Schoonheidsspecialist
Acne specialist

Mireille Dammer is in 2014 afgestudeerd aan Hanzehogeschool Groningen in de richting Biologie- en medisch- laboratoriumonderzoek. Na haar opleiding is ze gaan werken als onderzoeksmedewerker waarbij ze diverse soorten cosmetica onderzoekt. Wegens haar grote interesse in de huid is ze naast haar baan de opleiding schoonheidsspecialist en specialisatie acne gaan volgen. Inmiddels heeft ze haar eigen praktijk, DermaCare Assen.

Wegens haar wetenschappelijk achtergrond kijkt ze kritisch naar cosmetica. Kennis over cosmetische ingrediënten vind Mireille essentieel voor huidprofessionals. Ze vind het dan ook belangrijk dat de werking van cosmetische ingrediënten wetenschappelijk is aangetoond. Haar achtergrond als analist komt als huidprofessional zeker goed van pas.

YVONNE VAN DER PLOEG

Huidspecialist

Yvonne heeft in 2007 haar opleiding tot HBO huidtherapeut afgerond. Ze is gespecialiseerd in de behandelingen voor onder andere huidverbetering, acne, pigmentvlekken en rosacea. “Als huidspecialist kun je echt iets betekenen. Ik geniet ervan als mijn klanten stralend naar huis gaan nadat ik ze van hun huidprobleem heb afgeholpen. Ik zie u graag met uw hulpvraag bij DermaCare Assen.”

EDWARD BERENDS-2

EDWARD BERENDS

Cosmetisch arts

Edward Berends is gediplomeerd arts en met als specialisme cosmetisch arts. Vanaf 2013 is hij als cosmetisch arts werkzaam en verbonden aan de NVVCC en BIG-geregistreerd (BIG: 29049868601).

Edward Berends houdt zich bij DermaCare Assen onder andere bezig met fillers, botox® en PlexR. ’Ik merk dat mensen steeds meer met hun uiterlijk bezig zijn, en dat mannen en vrouwen meer dan ooit openstaan voor cosmetische behandelingen’.

BEHESTA DOESTZADA

Cosmetisch arts

Drs. Behes, cosmetisch arts, is een professional met uitgebreide ervaring in de cosmetische geneeskunde. Na het behalen van haar artsendiploma aan de Rijksuniversiteit Groningen heeft ze zich ontwikkeld tot een bekwame en ervaren cosmetisch arts. Wat haar onderscheidt van andere artsen is haar streven naar natuurlijke resultaten. Drs. Behes gelooft dat het creëren van een natuurlijk uiterlijk essentieel is in de cosmetische behandelingen die zij uitvoert.

Het is opmerkelijk dat Drs. Behes, in het belang van haar patiënten, soms ook ‘nee’ verkoopt. Ze begrijpt dat niet elke behandeling geschikt is voor iedereen en dat het belangrijk is om realistische verwachtingen te hebben. Ze is eerlijk en transparant tijdens de consulten en zal de mogelijkheden en beperkingen van elke behandeling bespreken. Drs. Behes hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar patiënten en streeft ernaar om een vertrouwensband op te bouwen.

Cosmetisch arts DermaCare Assen

WYTZE AALDERS

Cosmetisch arts

Wytze is een kundig onderzoeks-arts en volgt daarnaast de opleiding Klinische Farmacologie in het UMCG. Inmiddels heeft hij al vele jaren ervaring opgedaan met in bekende cosmetische klinieken en door zijn achtergrond in de plastische- en esthetische chirurgie.

Kennis over het product en bekwaamheid van vaardigheden staan bij Wytze hoog in het vaandel. Door zijn onderzoekende houding is het zijn streven om de wens van een klant tot op de bodem uit te pluizen. Hij leert jou graag als persoon kennen en past zijn behandeling aan op het individu. Het is ontzettend belangrijk dat mensen tevreden zijn over hun spiegelbeeld, vindt Wytze. Dit is volgens hem van invloed op alle facetten van het leven.

Volg ons op Sociale Media!