Over DermaCare Assen

Levenslang een mooie huid. DermaCare Assen zorgt ervoor.

Bij DermaCare Assen draait alles om wetenschap, schoonheid en verzorging. Met vakkennis, enthousiasme en plezier bieden wij het beste voor uw huid. Onze ervaren specialisten werken tijdens de behandelingen effectief en efficiënt en gebruiken verantwoorde kwaliteitsproducten. Wij richten ons helemaal op u en uw huid!
We maken gebruik van de kracht van wetenschap om uw huid zo gezond en mooi mogelijk te krijgen/houden. Dankzij onze behandelingen en verzorgingsproducten van Environ -en een beetje geduld- helpen we bij het herstellen, versterken en revitaliseren van de huid.

Divers aanbod behandelingen

U kunt bij ons voor vanalles terecht. Wij voeren deelbehandelingen uit zoals het epileren van de wenkbrauwen of harsen, maar ook volledige gezichtsbehandelingen. Wij werken aan acnehuiden, bestrijden pigmentvlekken en leveren huidsupplementen die uw huid van binnenuit versterken.

Daarnaast werken wij samen met ervaren cosmetisch arts Edward Berends. Bij onze cosmetisch arts kunt u terecht voor onder andere Botox en filler behandelingen maar ook voor PlexR behandelingen. Dit is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden.

Maak een afspraak voor een kosteloos intakegesprek

Voor informatie kunt u verder kijken op onze website of facebookpagina. Ook kunt u ons telefonisch (06 3639 8585) of via de mail (info@dermacareassen.nl) benaderen. Wilt u persoonlijk met ons kennismaken of een uitgebreide huidanalyse ondergaan? Maak dan via onze contactpagina vrijblijvend een afspraak. Op deze manier kunt u kennismaken met onze praktijk en geven we antwoord op al uw huidvragen.