Injectables

Heeft u er altijd al jonger en frisser uit willen zien? Een behandeling met injectables biedt dan uitkomst. Onder de verzamelnaam “Injectables” vallen behandelingen met producten die middels een naald in de huid worden gebracht. Injectables worden voornamelijk gebruikt als behandeling om rimpels te verwijderen (fronsrimpels, rimpels bij de neus of bv. kraaienpootjes) of om lippen, afhangende mondhoekjes, onderoogleden, donkere kringen onder de ogen/wallen op te vullen. Tevens is het geschikt voor het tegengaan van overmatig zweten, een gummysmile (zichtbaar tandvlees bij het lachen) of migraine.

Bij DermaCare Assen gebruiken we enkel botox en fillers van gerenommeerde producenten. Onze cosmetisch arts Edward Berends heeft veel ervaring met het toedienen van injectables.

Botox

Botuline Toxine (Botox) is een natuurlijk eiwit dat spieraanspanning voorkomt. Hierdoor kunnen rimpels behandelt worden die ontstaan door aanspanning van bepaalde spieren. Het deel van het gezicht dat doorgaans met Botox behandelt wordt is het gebied vanaf de neus naar boven tot aan de haargrens. Ook kan het worden ingezet tegen overmatig zweten of tegen zichtbaar tandvlees bij het lachen. Van een behandeling heeft u zo’n 3 tot 6 maanden plezier.

Fillers

We werken uitsluitend met tijdelijke fillers die de lichaamseigen stof hyaluronzuur bevatten. Deze stof heeft de eigenschap om vocht aan zich te binden, hierdoor wordt er volume in de huid gecreëerd. Na de behandeling ziet u direct resultaat. Daarnaast stimuleren fillers de aanmaak van collageen in de huid. Dat betekent dat deze ook op de lange termijn bijdragen aan de conditie van uw huid. Van een behandeling heeft u zeker 9 tot 12 maanden plezier. De behandeling is niet erg pijnlijk. Indien het wel gevoelig wordt passen we een verdovende crème toe.

Wilt u meer weten over onze behadelingen met botox of fillers?

Bel naar 06 3639 8585 of mail naar info@dermacareassen.nl voor het maken van een afspraak of voor het plannen van een intakegeprek. Er wordt dan samen met u gekeken naar de beste behandeling. Tevens wordt uitgelegd hoe de behandeling precies verloopt en krijgt u een prijsopgave.

Voor meer informatie of vragen kunt u ook op onze website onder “contact” ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

06 3639 8585

Schoonheidsbehandeling plannen?
Bel ons vandaag!