ENVIRON MANUELE GELAATSBEHANDELING

Environ® biedt u een programma van peeling- en vitaminebehandelingen, geschikt voor mannen en vrouwen, alle huidtypes en –condities op om het even welke leeftijd en in elk levensstadium. Regelmatige Environ® gelaatsbehandelingen kunnen helpen bij het egaliseren van de huidtextuur en teint, het reduceren van lijntjes en littekens, kortom het verkrijgen van een gezondere uitstraling van de huid.

Sensitive

Deze rijkelijke gelaatsbehandeling verzacht en kalmeert de reactieve huid en herstelt de beschadigde hydrolipide film. Zachtheid en comfort voor de geïrriteerde, reactieve huid!

Beschrijving:
Oogmake-up verwijderen, pre-reinigen, micro-exfoliërend masker, reinigen, tonifiëren, verzachtende massage, kalmerend alginaatmasker, hydraterende verzorging en UV-bescherming en een persoonlijk advies.

Deep cleansing

Tijdens deze diep-reinigende behandeling worden onzuiverheden en comedonen verwijderd. De wetenschappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en stralend. Een fris gevoel van zuiverheid!

Beschrijving:
Complete reiniging met micro-exfoliërend masker, talgverzachtende gel of crème, verwijderen van onzuiverheden, tonifiëren, lichte massage met vitamines, kalmerend alginaatmasker, hydraterende verzorging en UV-bescherming en een persoonlijk advies.

Vital

Deze doeltreffende behandeling combineert vitamine A en krachtige antioxidanten die helpen bij het herstel van de celfuncties. Uw huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en stralend.

Beschrijving:
Complete reiniging met micro-exfoliërend masker, revitaliserend alginaatmasker, gelaatsmassage met vitaminencocktail, hydraterende verzorging en UV-bescherming en een persoonlijk advies.

06 3639 8585

Schoonheidsbehandeling plannen?
Bel ons vandaag!