Visie

Environ

Environ is een merk ontwikkeld door Dr. Fernandez, een befaamd chirurg uit Zuid-Afrika. Het merk houdt zich bezig met het verbeteren van de huid, het terugdraaien van huidschade, hydrateren en het verjongen van de huid. Al 25 jaar is Environ de specialist en pionier in het gebruik van hoge effectieve dosissen vitamine A en anti-oxidanten. Deze ingrediënten zijn de basis voor een mooi en gezonde huid.

Wat maakt Environ zo uniek?

  • Environ maakt alleen gebruik van ingrediënten die nodig zijn om de huid gezond te maken zoals vitamine A, C, E en de B groep, Anti-oxidanten en peptiden.
  • Environ maakt gebruik van een uniek stappensysteem om de huid rustig maar gestaag te laten wennen aan vitamine A.
  • De producten zijn niet op dieren getest
  • De producten zijn verpakt in speciale lucht- en lichtdichte verpakkingen om de vitaminen te beschermen
  • De producten zijn vrij van parfum en kleurstoffen

DF apparaat & microneedling

Naast de beste ingrediënten is Environ ook gespecialiseerd in opnametechnieken zodat werkstoffen daadwerkelijk in de diepere huidlagen kunnen komen. Dit gebeurd middels het Ionzyme DF apparaat in de praktijk en needlen.

De opname van de verzorgingsproducten worden door DF-apparaat verhoogd t.o.v. het met de hand aanbrengen. Het DF apparaat werkt met twee wetenschappelijk bewezen methodes, namelijk Intermitterende Iontoforese en laag frequente sonoforese. Deze technieken zorgen voor een verhoogde opname (respectievelijk met 400% en 4000%) van professionele vitamineproducten t.o.v. het met de hand aanbrengen. Wilt u een echte boost voor uw gelaat? Probeer dan eens een Environ treatment.

Advanced Nutrition Programme

Omdat een mooie en gezonde huid zowel van binnenuit als van buitenaf komt heeft DermaCare Assen ook een brede range aan huidsupplementen. Advanced Nutrition Programme biedt unieke huidsupplementen die de huid ondersteunen en helpen verbeteren.

We beschikken over 4 verschillende huidsupplementen:

  • Skin Accumax, bij een onregelmatige huid, acne en rosacea
  • Skin Vit-A, voor het behouden van een gezonde huid
  • Skin Omega’s Plus, bij een droge huid & psoriasis, voor maximale hydratatie van de huid
  • Skin Anti- Oxidants, bij pigmentatie en voor betere bescherming van de huid