Team

huidspecialist mireille dammer

MIREILLE DAMMER

Onderzoeksmedewerker laboratorium
Schoonheidsspecialist
Acne specialist

Mireille Dammer is in 2014 afgestudeerd aan Hanzehogeschool Groningen in de richting Biologie- en medisch- laboratoriumonderzoek. Na haar opleiding is ze gaan werken als onderzoeksmedewerker op het productveiligheid laboratorium bij de Nederlandse voedsel- en Warenautoriteit. Hier onderzoekt ze onder andere diverse soorten cosmetica. Wegens haar grote interesse in de huid is ze naast haar baan de opleiding schoonheidsspecialist en specialisatie acne gaan volgen. Inmiddels heeft ze haar eigen praktijk, DermaCare Assen.

Wegens haar wetenschappelijk achtergrond kijkt ze kritisch naar cosmetica. Kennis over cosmetische ingrediënten vind Mireille essentieel voor huidprofessionals. Ze vind het dan ook belangrijk dat de werking van cosmetische ingrediënten wetenschappelijk is aangetoond. Haar achtergrond als analist komt als huidprofessional zeker goed van pas.

huidspecialist yvonne van der ploeg

YVONNE VAN DER PLOEG

Huidspecialist

Yvonne heeft in 2007 haar opleiding tot HBO huidtherapeut afgerond. Ze is gespecialiseerd in de behandelingen voor onder andere huidverbetering, acne, pigmentvlekken en rosacea. “Als huidspecialist kun je echt iets betekenen. Ik geniet ervan als mijn klanten stralend naar huis gaan nadat ik ze van hun huidprobleem heb afgeholpen. Ik zie u graag met uw hulpvraag bij DermaCare Assen.”

cosmetisch arts edward berends

EDWARD BERENDS

Cosmetisch arts

Edward Berends is gediplomeerd arts en met als specialisme cosmetisch arts. Vanaf 2013 is hij als cosmetisch arts werkzaam en verbonden aan de NVVCC en BIG-geregistreerd (BIG: 29049868601).

Edward Berends houdt zich bij DermaCare Assen onder andere bezig met fillers, botox® en PlexR. ’Ik merk dat mensen steeds meer met hun uiterlijk bezig zijn, en dat mannen en vrouwen meer dan ooit openstaan voor cosmetische behandelingen’.

SANNE ZOER

Huidtherapeut

Sanne Zoer is sinds 2013 werkzaam als huidtherapeut. Ze is gespecialiseerd in laserbehandelingen voor onder andere overbeharing, roodheid (diffuse roodheid, couperose & rosacea), acnelittekens en pigmentvlekken. “Het spreekt mij erg aan om mensen te kunnen helpen met een huidprobleem. Bij DermaCare Assen hoop ik dit voor u te kunnen bereiken”