RIMPELS EN SLAPPE HUID

Huidveroudering is onvermijdelijk. Graag willen we allemaal mooi oud worden en onze huid in goede conditie houden. Huidveroudering kenmerkt zich in volumeverlies en rimpels. DermaCare Assen heeft diverse behandelingen om uw ouder wordende huid er weer strakker en jonger uit te laten zien.

Hoe ontstaat huidveroudering?

Al vanaf circa het 25e levensjaar begint geleidelijk het proces van huidveroudering. De stofwisseling in onze cellen vertraagt waardoor er minder snel nieuwe cellen worden aangemaakt. Door deze vertraagde celstofwisseling hersteld de huid minder snel. Ook wordt er naarmate we ouder worden minder collageen en elastine aangemaakt. Collageen en elastine zijn essentiële stoffen die zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Hierdoor verslapt de huid en ontstaan er rimpels. Er zijn verschillende factoren die huidveroudering kunnen beïnvloeden en versnellen. Genetische factoren en het ouder worden zijn belangrijke factoren, maar ook onbeschermde blootstelling aan de zon, roken, huidverzorging, leefstijl en voeding kunnen hier invloed op hebben.

Kenmerken van huidveroudering:

  • Afname collageen en elastine
  • Verminderde celvernieuwing
  • Afname onderhuids vetweefsel
  • Afname talgproductie
  • Huidverslapping en rimpels
  • Pigmentvlekken
  • Droge huid

Behandeling van huidveroudering

Huidveroudering is niet te voorkomen. Iedereen krijgt er in de loop van de tijd mee te maken. Wel is het belangrijk om zo vroeg mogelijk te beginnen met de goede verzorgingsproducten voor onze huid. Dit geldt voor zowel mannen, als vrouwen. Er zijn verschillende crèmes te verkrijgen die onze huid verzorgen en hydrateren. Daarnaast biedt DermaCare Assen diverse behandelingen aan die uw huid er stralender en jonger uit laten zien. Vaak is het een combinatie van behandelingen en huidverzorgingsproducten die uiteindelijk het beste resultaat opleveren. Tijdens een intakegesprek wordt samen met u de huidconditie beoordeelt en uw wensen besproken. Zo kan er een passend behandelplan op maat worden gemaakt.

06 3639 8585

Schoonheidsbehandeling plannen?
Bel ons vandaag!