ENVIRON IONZYME® DF

De combinatie van wetenschappelijk geavanceerde huidverzorgingsproducten met het revolutionaire Ionzyme®DF apparaat leidt tot langdurige resultaten. Dit apparaat met pulserende iontoforese en innovatieve sonoforese verhoogt aanzienlijk de opname van de vitaminen.

Wie heel snel resultaat verwacht, kan kiezen voor een kuur van korte maar intensieve behandelingen die focust op een specifieke huidconditie zoals fronslijnen, kraaienpootjes, bovenliplijnen.

Intensive Bij deze ultieme Environ® gelaatsbehandeling wordt elke gelaatszone en huidconditie met de unieke Ionzyme® DF probe intensief behandeld. Daarna geeft een opname bevorderend masker resultaten die voor zich spreken. Voor wie alleen het beste wil!

Focus Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones met de Ionzyme® DF probe. Daarna zorgt een opname bevorderend masker voor resultaten op het volledig gelaat. De zekerheid van een stralende huid!

Essential Bij deze essentiële behandeling dringen de aangebrachte vitamines heel snel en diep in de huid. Met de unieke Ionzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Voor wie de essentie zoekt!

Skin renewal Deze intense gelaatsbehandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes en littekens en door zon beschadigde huid. De combinatie van peeling en vitamines vernieuwt en verfrist de huid. De ware oppepper voor uw huid!

Lunchtime Een korte maar intensieve behandeling die focust op een specifiek huidprobleem, op een specifieke huidzone zoals bijvoorbeeld de rimpeltjes rond de ogen of de lippencontour, fronslijnen op het voorhoofd of de verslapping van de hals. Een kuur voor wie heel snel een zichtbaar resultaat verwacht. Maximum resultaat, in minimum tijd!